Skip to main content
Otel Seçin Tüm Oteller
Oda 1 Oda Oda
Çocuk 0 Çocuk
Rezervasyon Yap

MILES&SMILES'tan Mil kazanın


Titanic Hotels, Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles ile iş birliği yapıyor. Antalya, İstanbul ve Bodrum'daki otellerimizde konaklama başına 500 Mil kazanabilir ve farklı dönemsel avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Geçerli tesisler:

Şartlar ve Koşullar
* Konaklama başına 500 Mil kazanılır. Birbirini takip eden günlerde yapmış olduğunuz konaklamalarınızdan sadece bir kez Mil kazanabilirsiniz.
* Özel indirimler ile yapacağınız konaklamalar (acente, şirket, havayolu indirimleri vs.) ve saatlik konaklamalardan Mil kazanılmaz.
* Birden fazla üyenin aynı odayı kullanmaları halinde sadece bir üye konaklama için Mil kazanır.
* Konaklamalarınızdan Mil kazanabilmek için check– in esnasında Miles&Smiles TK numaranızı veya dijital kartınızı ibraz etmeniz gerekmektedir.
* Otel konaklamalarınızın Miles&Smiles üyelik hesabınıza yansıması belirli bir zaman alabilir.
* Aksaklık anında otel faturanızın konaklama yaptığınız otele ibrazı gerekmektedir.

Keşfet

Daha fazla haber

Sürdürülebilirlik için çalışıyoruz

Titanic Hotels tesisleri, Türkiye Sürdürülebilir Turizm Standartları'na uygunluğuyla Sürdürülebilir Turizm Sertifikası aldılar.

TITANIC Hotels Turquality Programı'nda

Titanic Hotels, bir dünya markası olma hedefleri doğrultusunda, Dünya'da devlet destekli tek markalaşma programı olan Turquality Marka Destek programına dahil edildi.

Bisiklet Dostu Otel - Titanic Deluxe Bodrum

Bisiklet Dostuyuz

Bisiklet turizminin teşvik edilmesini sağlamak için tesis olanaklarını yenileyerek bisiklet dostu otel olarak hizmet veriyoruz.